Balanta

Cocheta, frivola, gratioasa, diplomata, politicoasa, spirituala, intuitiva. Iata calitatile care definesc o persoana nascuta in zodia Balantei.

Datorita influentei puternice a lui Venus, majoritatea celor nascuti in Balanta au calitati afective si artistice, debordeaza de afectiune, altruism, romantism, amabilitate, sensibilitate si rafinament. Prin definitie, o Balanta stie cum sa discearna binele de rau, cum sa contrabalanseze totul in favoarea ei.

O persoana nascuta in aceasta zodie de apa este inteligenta, studioasa, echilibrata, diplomata, spontana si un fin observator. Are o puternica inclinatie pentru intelegere, conciliere, negociere, tratative si iubeste dreptatea, echitatea etc. In acelasi timp, cei nascuti in zodia Balanta manifesta lipsa de profunzime, ignora momentul prezent, sunt (uneori) insensibili si superficiali in sentimente.

In anul 2014, Balantele se arata indecise, nehotarate, ezitante, usor pesimiste si depresive. Le caracterizeaza lipsa increderii in sine, nu se simt pregatite de a infrunta orice situatie, lipsa de perseverenta, le este frica sa nu greseasca si se descurajeaza usor.

Per ansamblu, Balantele vor avea o comunicare superioara si complexa cu cei din jur in 2014. Atat pe plan personal, cat si profesional, este posibil ca acesti nativi sa observe ca este nevoie de mai multa munca pentru a face lucrurile sa functioneze dupa cum le dicteaza inima.

 

No Comments Yet.

Leave a comment