Despre noi

Despre noi

page1_pic1

Site-ul zapperastro.ro ofera utilizatorilor articole si previziuni astrologice corecte si complete

Zapperastro.ro este o sursa de incredere pentru servicii de astrologie, informatiile fiind accesibile oricui. Printr-un continut de calitate, site-ul ofera servicii diversificate si interesante care te ajuta sa afli mai multe despre tine in functie de zodia in care te-ai nascut.

Pe zapperastro.ro iti verifici zilnic bioritmul, urmaresti previziunile pe un an intreg, iti calculezi ascendentul si verifici cat de compatibil esti cu partenerul tau. In plus, citind articolele noastre gasesti multe sfaturi utile despre cum sa ai o viata mai relaxanta.

Site-ul „zapperastro.ro” este unul dintre cele mai complete agregatoare de stiri sindicalizate din industria astrologiei, bazandu-se pe un sistem american implementat in Romania prin Proiectul “The Synergy Webs USA 2011″ prin societatea Kochler And Kluger Inc. in cadrul familiei de site-uri Zapper.

Din proiectul “The Synergy Webs USA 2011″ mai fac parte familiile de site-uri Builders, Eater si Fair cu un numar de peste 40 de site-uri, active in domenii precum: constructii, divertisment, arta, rezervari, reduceri, anunturi, livrare mancare, concursuri, reviste si motoare de cautare.

Site-ul zapperastro.ro prezinta stiri zilnice din domenii precum numerologie, zodii, horoscop, inclusiv previziuni astrologice corecte si complete, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2012.

Sursele folosite fac parte din topul revistelor de specialitate precum: positivelyastrology.com, freeastrology123.com, indianastrology2000.com, vedicastrologykit.com, astrospeak.com, onlinechineseastrology.com, traditions.cultural-china.com, astrology.com, horoscop-urania.net, roportal.ro, realitatea.net, andreeatalmazan.ro, coser.ro, clubmistic.ro, vibratianumerelor.com, hartanumerologica.ro, numereledestinului.ro, horoscop.ro.

Informatiile sunt structurate pe categorii si subcategorii astfel:

- ASTRO NEWS: cele mai noi stiri internationale din domeniul astrologiei

- EDITORIALE: informatii si detalii personale despre horoscop, numerologie, astrologie si zodii

- HOROSCOP: horoscop zilnic, saptamanal, lunar si anual

- ASTROLOGIE: ce semnificatie si ce rol are astrologia in viata noastra

- NUMEROLOGIE: detalii despre cifra destinului, care sunt numerele norocoase si ce inseamna numerologia sentimentelor

- ZODII: informatii actuale despre zodiacul chinezesc, european, indian si vedic

Zapperastro.ro este unul din site-urile sursa ale revistei online ZapperNews.ro alaturi de BuildersMagazine.ro, EaterMagazine.ro, NauticaMahgazine.ro, NewsDaily.ro, CarsNews.ro, GamesNews.ro, TechnologyNews.ro, MoviesNews.ro, MusicsNews.ro, CelebritiesNews.ro, EventsNews.ro.

In dorinta de a servi necesitatile cititorilor nostri va invitam sa ne contactati pentru propuneri si alte surse de informatii sindicalizate pe care doriti sa le introducem in site-ul nostru. In acest scop va rugam sa folositi formularul de contact.

Echipa zapperastro.ro

 

Cei mai populari:

 • Urania
  Urania este un astrolog special, pasionat de...
 • Neti Sandu
  Neti Sandu se numara printre cei mai...
 • Nicoleta Svarlefus
  Consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat...
 • Georgia Nicols
  Intelepciunea Georgiei Nicols a facut-o un astrolog...

Ce va oferim:

Cele mai noi predictii astrale

Anul 2014 se anunta a fi un an agitat in toate domeniile vietii, fie ca este vorba despre iubire, situatie financiara sau profesionala. Iar viitorul tau este acum, mai mult ca niciodata, in mana astrelor si a influentelor lor benefice, dar si malefice.

Servicii diversificate si interesante

Considerat un an al renasterii si un an bogat din punct de vedere astral, in revenirea la viata in multe domenii, cum ar fi iubirea, cariera, finantele sau chiar si viata de familie, 2014 este cel care iti poate purta noroc.

Sfaturi utile pentru o viata mai relaxanta

Lupta ta nu va fi deloc dificila. Oamenii de care ai nevoie sa te ajute vor fi alaturi de tine la fiecare pas, insa va trebui sa reusesti prin intermediul propriilor tale forte.

Ce-ti rezerva anul 2014

2014 va fi anul in care vei putea stabili niste conexiuni extrem de puternice cu cei din jurul tau intr-o zona a vietii tale care pana acum a fost lasata la o parte.