Sensibil, ambitios, foarte exigent, inteligent, loial, cu o vointa puternica, simt patern, idealist, creativ, adora arta, spectacolul, teatrul, demonstratiile.

Nativul Leu este un om bun la suflet, calduros, generos, ospitalier, marinimos, fidel, demn, plin de franchete, sinceritate, imaginatie vie si umor. Toate aceste calitati il vor ajuta sa faca fata cu brio tuturor incercarilor intalnite pe parcursul anului 2014.

Desi inceputul de an poate fi unul confuz pentru nativul zodiei Leu, cu derapaje si anumite insatisfactii in viata de cuplu, intr-un final, se ajunge la o reconciliere si liniste sufleteasca.

Pe de alta parte, cei nascuti in zodia Leu vor putea sa-si exprime afectiunea si sentimentele mult mai usor, fara sa apeleze la atitudinea autoritara si individualista cu care erau obisnuiti cercul de prieteni si familia. Cea mai buna perioada pentru declararea sentimentelor se anunta a fi intervalul 16.11 - 10.12, perioada in care Venus traverseaza semnul Sagetatorului.

In ceea ce priveste sanatatea, nativii zodiei Leu pot suferi, la inceputul anului, de afectiuni ale sistemului digestiv ori respiratoriu, motiv pentru care nu este indicat sa urmeze cure alimentare de slabire sau detoxifiere. Cel mai bine ar fi sa incerce sa respecte o alimentatie cat mai riguros naturala!

No Comments Yet.

Leave a comment