Numerologia

Numerologia este studiul numerelor și impactul pe care îl au în viața noastră. Suntem fiecare născuti cu un set de numere unice de numerologie care dezvăluie adevăruri despre noi înșine și calea pe care vom merge în timpul acestei vieți. Prin intermediul datei de naștere și a numelui, numerologia ne ajută să descifram punctele forte personale, provocările , oportunitățile, talentele, motivatiile si drumul in viata.

Harta numerelor este formata din cifrele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, iar pentru a ne afla Numarul destinului, trebuie sa adunam cifrele care formeaza data de nastere pana obtinem un singur numar. De la unu la noua, fiecare numar inseamna un semn pentru orice om, menit sa scoata la iveala o caracterizare fizica si temperamentala.

Numerologia este stiinta bazata pe afirmatia lui Pitagora, aceea ca toate lucrurile pot fi exprimate in termeni numerici, deoarece in cele din urma totul se reduce la numere. Utilizand o metoda analoaga a alfabetelor grecesti si evreiesti, numerologia utilizeaza o serie de numere pe care o foloseste, impreuna cu data de nastere, pentru a dezvalui adevarata natura si perspectiva a persoanei, cu punctele tari si cu slabiciunile proprii, cu talentele si tiparele de comportament tipice.