Familist convins, conservator, serios, meticulos, perfectionist, nativul zodiei Rac este plin de initiativa si idei creative pe tot parcursul anului 2014. Are planuri mari si toata determinarea sa le puna in practica.

Ca niciodata, cei nascuti in zodia Rac vor avea o foarte mare incredere in ei insisi, dar si predispozitia sa le ascunda celor apropiati unele lucruri sau sa minta cu usurinta. Cum minciuna are picioare scurte, in cele din urma, adevarul va iesi la suprafata, ce-i drept in urma unor posibile neintelegeri si dispute verbale inflacarate in familie, certuri demonstrative si neintemeiate.

Toate vor intra pe un fagas normal odata cu rezolvarea problemelor familiale si profesionale, fara sa apeleze la manifestari rigide si poruncitoare. In cele din urma, atmosfera de la domiciliu isi va pierde din ostilitate, iar confruntarile bazate pe ample vanitati personale se vor stinge.

Pe de alta parte, spre sfarsitul anului, in cadrul mediului familial se pot isca sicane reciproce, iar izbucnirile de tandrete si afectiune se pot rari. Toate acestea au o cauza: dorinta de perfectionare. Exista riscul ca nativul Rac sa-si impuna ideile cu forta ori sa ia in derandere punctele de vedere ale celorlalti, asa ca mare atentie la ton!

No Comments Yet.

Leave a comment