Scorpion

Secretos, misterios, increzator, loial, atletic, sensibil, penetrant, puternic, razbunator, asa arata nativul Scorpion in anul 2014.

Pentru el, anul 2014 i-a pregatit multe surprize placute, de care se va bucura impreuna cu cei apropiati. Dispunand de calitati precum intuitie, constiinta inalta, transcendere spirituala si latura artistica, nativul se manifesta compatimitor, ofera celor in nevoie ajutor eficient, este voluntar, tandru, sensibil, iertator, generos, dezinteresat, are simtul datoriei, demnitate si noblete sufleteasca.

Este bine de stiut ca orice informatie primita de Scorpioni anul acesta le va fi de mare ajutor, de aceea ar face bine sa asculte cu atentie ce se petrece in jur. Prima jumatate a anului va fi dominata de munca, iar a doua de recompensele financiare ca rezultat a efortului fizic sau intelectual.

Datorita confortului financiar si emotional, nativul Scorpion va fi plin de intelepciune, intelegere profunda, abilitate mentala si putere de a gandi corect. Insa nu va "scapa" nici de aroganta, lipsa de adaptabilitate,

plafonare sau imaginatie nestapanita.

 

No Comments Yet.

Leave a comment