Romantic, activ, realist, atras de competitie, invingator, calculat, inteligent, empiric, gata sa-si ajute aproapele la nevoie. Asa poate fi definit nativul zodiei Taur, care, pe tot parcursul anului 2014, va avea parte de multe surprize placute si experiente noi.

La inceputul anului, Taurii vor fi dominati de o dorinta aprinsa de a se izola de lume, in bratele persoanei iubite sau de a sta in preajma familiei mai mult timp.

2014 vine cu schimbari pentru cei nascuti sub zodia Taur pe toate planurile. In privinta banilor, nativii pot fi foarte risipitori, de aceea ar putea apela la o reconversie financiara pentru venituri in plus. In sfera sanatatii, pot sa apara mici probleme de echilibru psihic, din cauza stresului.

E destul de probabil ca persoanele nascute in zodia Taur sa-si apere interesele financiare cu destula ferocitate si furie, poate chiar violenta verbala. E de asteptat ca brutalitatea si lipsa de diplomatie sa nu-i ajute prea tare in negocieri si dispute. Sunt slabe sanse sa recupereze sume de bani ori sa faca achizitii materiale la preturi avantajoase.

Afectiv, nativii zodiei Taur se pot indragosti brusc, caci pot vedea frumusete acolo unde toti ceilalti nu vad. In schimb, s-ar putea sa constate ca s-au lasat ademeniti, ca au manifestat un entuziasm amoros pentru cineva in mod pripit, pe graba sau idealizand o relatie care n-a avut ocazia sa se consume in cotidian.

 

No Comments Yet.

Leave a comment