Testimoniale

Mi-am inceput anul cautand informatii despre zodia mea si a familiei mele. Datorita zapperastro.ro, am aflat ca anul 2014 vine cu optimism, schimbari pozitive si multa prosperitate pe toate planurile. Cel mai mult m-a bucurat sa aflu ca anul acesta voi fi mai intelegatoare si ca voi face compromisuri pentru linistea mea interioara si pentru relatia cu cei dragi.

Horoscopul, pentru mine, este ca o arta care imi infrumuseteaza toate zilele, de aceea nu concep zilele fara sa-mi consult predictiile astrale. Sa traim in prezent! Sa profitam de toate oportunitatile care se ivesc fara sa stam pe ganduri.

Grigore Daniela, economist

Ideea unui site astro mi se pare foarte buna si utila in aceste zile, cand nu mai avem timp sa stam pe Internet si sa cautam ce ne rezerva astrele. Zapperastro.ro este bine structurat, concis, cu informatii utile. Ce-mi place la el este ca nu trebuie sa deschid multe pagini pentru a afla ceea ce ma intereseaza. Zodiile sunt frumos "etalate", la fel si noutatile.

Dintotdeauna am fost fascinata de povestirile unor persoane care relatau chestii uluitoare, insa mereu era prezenta o nota de misticism, cateva reguli de respectat, nu era ceva superficial. In horoscoapele din ziare, din reviste, nu cred. Este adevarat ca le citesc zambind, sperand ca voi gasi o incurajare, o urare pentru o zi buna, dar (mereu exista un "dar"), de multe ori, sunt contradictorii sau nu se potrivesc in ruptul capului cu situatia mea. Asa ca optez pentru zodiacul online; nu stiu daca e mai credibil, insa imi creeaza o stare de satisfactie interioara.

Belu Alice, consultant

Eu cred destul de tare in horoscop pentru ca este o stiinta care a influentat multe destine si sunt sigura ca totul este in concordanta cu o anumita pozitie a planetelor. Si unde mai pui ca in strainatate exista firme care iau in considerare si semnul zodiacal sub care ne-am nascut!

Eu sunt nascuta in zodia Gemeni si-mi place sa cred ca sunt o persoana comunicativa si creativa. Din ceea ce am citit, nativii acestei zodii sunt predispusi spre a deveni artisti, psihologi etc, iar in cazul meu se aplica, dat fiind faptul ca sunt pictor.

 

Gogan Silvia, pictor